Artikkelikuvia Suomi

Tiililaatta tuo rustiikkista ilmettä kotiisi

Aito tiili viehättää niin uudisrakentajia kuin remontoijiakin. Käsinlyödyistä tiilistä sahatut laatat lisäävät jatkuvasti suosiotaan kodin sisustusratkaisuna.

Tiililaatta on varsin oiva vaihtoehto erityisesti peruskorjausten yhteydessä tehtäviin sisustusmuutoksiin, kun vanha taustarakenne on jo olemassa. Laatan avulla voidaan huonetilan ilme muuttaa aikaisempaan nähden persoonallisemmaksi ja tunnelmaltaan erilaiseksi.

Tiililaatat valmistetaan Wienerbergerin Belgian tehtaalla. Suomessa varastotuotteina löytyvät kuvassa esitellyt tuotteet

Tavoitteena rosoisuus ja teollisuushenkisyys

Keittiöissä tiilen käyttökohteita ovat tyypillilsesti seinät tai seinien osat kuten tilanjakajat sekä erityisesti tiskipöydän taustaseinät. Mikäli tiiltä halutaan käyttää kosteudelle ja roiskeille alttiissa paikoissa sen pinta suositellaan käsiteltäväksi vettä hylkivällä suoja-aineella. Näin tiilen pinta on helpompi pitää puhtaana ja toisaalta roiskeet eivät imeydy niin helposti sen pintahuokosiin. Tiililaatta sopii erinomaisesti myös saunatiloihin tai esimerkiksi tulisijan tai piipun pinnoitukseen.

Olohuonetiloissa voidaan tehdä esimerkiksi yksi tehostusseinä tiilellä korostamaan muita sisustuselementtejä. Kauniina luonnonmateriaalina tiili  sopii sekä moderniin että perinteiseen kotiin ja sisustukseen.

 

Tutustu tuotteisiin

Yksi suosituimmista sisustustiililaatoista on Retro de Namur, joka muistuttaa ilmeeltään rappauksen alta löytyviä, vanhoja tiiliä. Myös harmaan sävyt ovat suosittuja, sillä ne toistavat tämän hetken sisustuksen trendivärejä. Tiililaattoja myyvät rautakaupat ja verkkokauppakumppanimme. 

Sisustustiililaattojen valikoima

Tiedot jälleenmyyjistä

 

Katso video tiililaattojen asennuksesta

Ruusukori tiiliseinä

Kiinnostuitko?

Anna yhteystietosi niin me otamme sinuun yhteyttä. Palvelemme kaikissa tiilirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Myyntipalvelu

Soita tai lähetä sähköpostia oman alueesi myyjälle. Saat lisätietoa Porotherm-kennoharkkorakentamisesta sekä muista tiiliratkaisuistamme rakentajalle.

Seuraavat artikkelit saattavat kiinnostaa sinua

Verstaan muutos loft-asunnoksi

Vanha puusepänverstas koki täydellisen muutoksen. Teollinen ilme haluttiiin kuitenkin säilyttää ja alkuperäinen tiili palauttaa pintamateriaaliksi.

Kerrostalokodin keittiöremontti

Tamperelaisen kerrostalokodin keittokomero koki remontissa melkoisen muutoksen. Lisää tilaa saatiin purkamalla keittiötä ja ruokailutilaa erottava seinä. Keittiön taustaseinälle valittiin materiaaliksi aito tiililaatta.