Artikkelikuvia

Kennoharkot

Keraaminen kennoharkko jatkaa pitkää ja toimivaksi todettua tiilirakentamisen perinnettä. Harkot valmistetaan polttamalla korkeassa lämpötilassa pääraaka-aineena savi. Poroton-talon runkorakenne täyttää sellaisenaan, ilman erillistä lämmöneristekerrosta, ulkoseiniltä vaadittavan 0,17 W/m2K lämmöneristävyysvaatimuksen. 

Kennoharkot pientaloihin ja monikerrosrakentamiseen

Kennotiiliharkkoja on sekä avokennoisia että periliittitäytteisiä. Katso eri vaihtoehdot pientalorakentajalle sekä kohteisiin, joissa kerrosluku on yli kolme.

Tutustu harkkovalikoimiin

Teknistä tietoa suunnittelun ja toteutuksen tueksi

Täältä löydät mm. Poroton-harkkojen runkomuurausohjeen sekä muuta tuotetietoa.

Siirry sivulle

Ilmastoneutraalit Poroton-harkot

Perliittitäytteiset Poroton-harkot on sertifioitu ilmastoneutraaleiksi tuotteiksi eli niiden tuotannossa syntyneet hiilidioksidipäästöt on kompensoitu.

Uutuus: Lämmöneristysharkot

Hengittävät, perliittitäytteiset kennoharkot lisäeristystarpeisiin

Keraaminen Poroton WDF-harkko soveltuu hengittävyytensä ansiosta erinomaisesti erilaisten massiivirakenteisten seinien lisäeristämiseen. Käyttökohteina ovat esimerkiksi kellaritilojen sisäpuolinen lisäeristäminen ja ulkoseinien lämmöneristävyyden parantaminen. 

Lue lisää

Miksi valita kennoharkko pientalon runkomateriaaliksi?

Lue kennoharkkorakenteen eduista muihin rakenneratkaisuihin verrattuna ja katso video kennoharkkotalon rakennusvaiheista

Siirry sivulle

Tutustu jo toteutettuihin kennoharkkokohteisiin

Kennoharkko soveltuu yhtälailla pientalojen, asuinkerrostalojen, koulujen, päiväkotien tai muiden rakennusten runkomateriaaliksi.

Siirry kennoharkkoreferensseihin

Tervetuloa tiilinäyttelyymme

Tiilinäyttelymme on avoinna arkisin klo 8-16 Helsingin Vallilassa. Näyttelyssä myös kennoharkot kattavasti esillä. Tervetuloa! 

Katso tarkemmat sijaintitiedot

Uusimmat uutiset ja tapahtumat

Tiilirakentamisen viimeisimmät kuulumiset, joista et halua jäädä paitsi.

Täältä löydät tiedot uusimmista tuotteistamme ja tilaisuuksistamme. Myös sosiaalisen median kanaviemme sisällöt selattavissasi.

Siirry tiiliuutisiin

Porotherm-house in Oulu Petäjänkuja

Kiinnostuitko?

Anna yhteystietosi niin me otamme sinuun yhteyttä. Palvelemme kaikissa tiilirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Myyntipalvelu

Soita tai lähetä sähköpostia oman alueesi myyjälle. Saat lisätietoa kennoharkkorakentamisesta sekä muista tiiliratkaisuistamme rakentajalle.