Architect presenting a virtual reality presentation to business people in a meeting room

Tapahtumat ja koulutukset

Järjestämme koulutuksia ja infotilaisuuksia opiskelijoille ja eri ammattiryhmille. Jos sinulla on mielessäsi  sopiva ryhmä, joka on kiinnostunut tiilirakentamisesta, olethan yhteydessä.

PRKK:n koulutukset rakentajille ja taloyhtiön hallituksen jäsenille

Rakentamisessa ja remontoinnissa on riskejä, joihin ensikertalainen ei edes osaa varautua. Koulutustilaisuudessa saat hyvät ohjeet hankkeesi läpivientiin.

Mitä eroja talopaketeilla on? Mitä muuttovalmistalon rakennuttajan pitäisi tietää? Miksi vanhan talon kellarin seinä on kostea, miten se korjataan? Mistä aloittaisin remontin? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen koulutuksistamme.

Wienerbergerin tuotteet ja ratkaisut ovat osana PRKK:n (Peruskorjaamisen ja rakentamisen kehittämiskeskus ry) koulutuksia. Suosittelemme lämpimästi osallistumaan koulutuksiin, jos harkitsette omakotitalon rakennuttamista tai laajempia remontointeja.

Viimeisimmät tarjolla olevat kurssit löydät PRKK:n verkkosivuilta.

Koulutukset oppilaitoksille

Kiinnostaako tiililuento tai ekskursio tiilitehtaalle?

Järjestämme ryhmille tiililuentoja Vallilassa sijaitsevassa tiilinäyttelyssämme. Vuosittain meillä on vierailleet mm. rakennusarkkitehtiopiskelijoita ja sisustusarkkitehtiopiskelijoita sekä pientalosuunnittelijoita ja -rakentajia. Jos olet kiinnostunut tiiliaiheisesta luennosta, ota meihin yhteyttä ja kerro, mitkä tuotealueet erityisesti kiinnostavat. Myös vierailut tiilitehtaalla ovat mahdollisia.

Täytä yhteydenottolomake tai lähetä tiedustelu sähköpostitse office@wienerberger.fi

Messuosallistumiset 2024

Habitare, Habitare Materials, Helsingin Messukeskus 11.-15.9.2024

FinnBuild, Helsingin Messukeskus 8.-10.10.2024

Yhteydenottolomake

Valitse aihe sekä tuotealue, josta olet kiinnostunut ja haluat lisätietoa. Anna tämän jälkeen yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*) Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Voit peruttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn lähettämällä sähköpostia osoitteeseen office@wienerberger.fi. Tietojesi käsittelyn laillisuuteen suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta. Tietojen tallentamisesta, prosessoinnista ja tuhoamisesta kuten oikeuksistasi henkilökohtaisiin tietoihisi katso Tietosuojakäytäntö