Facade cladding: URBAN Christianshavn | Orkesterplassen, Norway

Verhoustiilet

Verhoustiili URBAN on katto- ja julkisivurakenteisiin suunniteltu tuote, jossa estetiikka, toiminnallisuus ja elinkaaritaloudellisuus yhdistyvät uudella, mielenkiintoisella tavalla. URBAN-tuoteperhe tarjoaa ohuen, tuulettuvan verhousratkaisun, joka on nopea ja helppo asentaa. Keraamisena tuotteena sen elinkaari on pitkä ja huollon tarve vähäinen.

Verhoustiilet katolle ja julkisivuun

URBAN-tuoteperhe tarjoaa ohuen, tuulettuvan verhousratkaisunURBAN-tuotteet asennetaan mekaanisesti taustaseinään kiinnitettyyn rankarakenteeseen. Ne voidaan siten helposti irrottaa ja käyttää uudelleen lisärakentamisen yhteydessä tai kun rakennuksen elinkaari päättyy.

Tutustu tuotteisiin

Tietoa verhoustiilien ominaisuuksista

Laadukkailla URBAN-tiilillä voidaan verhoilla sekä kattopinnat että julkisivut. Lankkumainen tiili tarjoaa kaksi ratkaisua yhdessä ja samassa paketissa ja kietoutuu rakennuksen ympärille kuin keraaminen kuori. URBAN-tuotteita on saatavissa U- ja L-profiililla. Ne asennetaan mekaanisesti joko puu- tai alumiinirankaan.

Lue lisää

Talo Hjemma Oulun asuntomessuilla

Vuoden 2025 asuntomessuilla Oulussa esittelemme pientalokohdetta, jossa sekä päärakennus että piharakennus on rakennettu Poroton T6,5 365 -kennoharkoista.

Kompaktin kokoisten rakennusten verhoiluun haluttiin löytää visuaalisesti mielenkiintoinen, keraaminen tuote. URBAN-tuoteperhe tuntui heti oikealta ja verhoustiileksi valikoitui URBAN L Frederiksberg.

Lue lisää messutalosta

Katso myös nämä

Kattotiili julkisivussa

Uudisrakentamisessa kattotiilen käyttö julkisivuratkaisuna kasvattaa suosiotaan. 

Siirry sivustolle

Keraamiset tiililaatat julkisivuun

Lankkumaiset tiililaatat asennetaan ilman saumoja taustarakenteeseen kiinnitettyyn alumiinirunkoon.

Siirry sivustolle