Baustellenshooting Medwentisch

Poroton-pientalon työmaaesittely la 6.11. klo 10-14

Järjestämme rakenteilla olevan kennoharkkopientalon esittelyn
lauantaina 6.11. klo 10-14 Keravalla, osoitteessa Kyllikintie 8, 04200 Kerava.

Tervetuloa tutustumaan massiivitiilirakentamiseen

Keravan keskustan läheisyydessä on rakenteilla kaksikerroksinen tiiliverhoiltu pientalo, jonka kantava runko on muurattu avokennoisella Poroton U8 -kennoharkolla. Esiteltävä talon ulkoseinien pinnat on jo käsitelty ja julkisivumuuraus valmis. Kennoharkkorakenne on kuitenkin vielä sisätiloissa hyvin nähtävissä. Tonttialue on rakennustyömaata, mikä on hyvä huomioida asuvalinnassa. 

Esiteltävän pientalon alakerrassa sijaitsevat oleskelutilat sekä sauna ja kodinhoitohuone. Toisessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, työhuone ja vaatehuone. Loivaan rinteeseen rakennetussa talossa on myös käyttökellari.

Tilaisuudessa ovat paikalla kohteen rakentaja sekä Wienerbergerin asiantuntijat.

Ilmoittaudu työmaaesittelyyn 3.11.2021 mennessä

Tervetuloa Poroton-pientalon työmaaesittelyyn 6.11.2021 klo 10-14 välisenä aikana, os. Kyllikintie 8, Kerava. Anna yhteystietosi sekä osallistuvien henkilöiden lukumäärä.

*) Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Voit peruttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn lähettämällä sähköpostia osoitteeseen office@wienerberger.fi. Tietojesi käsittelyn laillisuuteen suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta. Tietojen tallentamisesta, prosessoinnista ja tuhoamisesta kuten oikeuksistasi henkilökohtaisiin tietoihisi katso Tietosuojakäytäntö

Tutustu tarkemmin tuotteisiin ja palveluihimme