Pientalo Vaasan Asuntomessut

Oma koti tiilestä

Tiili on varma ja turvallinen valinta omakotitalon runko- ja julkisivumateraaliksi. Se säästää asumiskustannuksissa energiataloudellisuuden sekä vähäisen huoltotarpeen ansiosta.

Tiili on julkisivumateriaalina palkitseva. Se on kestävä ja eri julkisivuvaihtoehdoista vähiten huoltoa vaativa. Se myös patinoituu kauniisti ja kestää siten hyvin aikaa ulkonäkönsä puolesta. Laajasta tiilivalikoimasta löytyy ratkaisu vaativaankin makuun. Runkomateriaalina tiili on jälleen ajakohtainen uusien kennotiiliharkkojen myötä.

Kivitalo keraamista Porotherm-kennoharkoista

Porotherm-kennoharkkotalo edustaa modernia ja kestävää kivitalorakentamista. Massiivinen, hengittävä runkorakenne on energiataloudellinen ja kosteusteknisesti turvallinen.

Keraaminen kennoharkko jatkaa pitkää ja toimivaksi todettua tiilirakentamisen perinnettä. Harkot valmistetaan polttamalla korkeassa lämpötilassa pääraaka-aineena savi. Porotherm-talon runkorakenne täyttää sellaisenaan, ilman erillistä lämmöneristekerrosta, ulkoseiniltä vaadittavan 0,17 W/m2K lämmöneristävyysvaatimuksen. Harkon eristävyys perustuu kennomaisen rakenteen sisään jäävään ilmaan. Yksiaineisuus on merkittävä etu, kun halutaan varmistaa seinärakenteen riskitön toimivuus pitkällä aikavälillä.

Lue lisää

Kymmenen syytä valita tiili julkisivuratkaisuksi

Kestävyys ja huoltovapaus tärkeimpiä valintakriteerejä

Poltetusta tiilestä on muurattu taloja jo vuosituhansia. Tiili on hyvistä ominaisuuksistaan johtuen maailman yleisin rakennusmateriaali. Kantavan rungon lisäksi yhtä tärkeä rakenne on julkisivu, jonka materiaalit rakentaja valitsee usein ilman perusteellista vertailua. Tiili on erinomainen valinta useasta syystä.

Lue lisää

Tutustu tarkemmin tiilituotteisiimme

Julkisivutiilien valikoima

Julkisivutiiliä löytyy valkoisesta mustaan, sileästä antiikkiseen.

Tutustu tuotteisiin

Kennotiiliharkot pientalorakentamiseen

Uusi tapa rakentaa turvallinen ja terveellinen täystiilitalo. Katso kennoharkkotuotteiden valikoima pientalorakentajille.

Tutustu tuotteisiin

Porotherm-house in Oulu Petäjänkuja

Kiinnostuitko?

Anna yhteystietosi niin me otamme sinuun yhteyttä. Palvelemme kaikissa tiilirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Myyntipalvelu

Soita tai lähetä sähköpostia oman alueesi myyjälle. Saat lisätietoa tiiliratkaisuistamme rakentajalle.