Artikkelikuvia Suomi

Wienerberger yrityksenä

Wienerberger on kansainvälinen konserni, jonka toiminnasta vastaavat paikalliset yritykset. Wienerberger Suomi on vahva toimija kotimaisessa tiilimarkkinassa.

Wienerberger Oy:n toiminta Korona-virusepidemian aikana

Koria ja Helsinki

Wienerberger Oy haluaa huolehtia liiketoimintansa jatkuvuudesta huomioiden kaikkien työntekijöiden, asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien terveys ja turvallisuus. Henkilökuntamme työskentelee osin etänä, joten varmista myyntihenkilöstön paikallaolo, jos vierailet tiilinäyttelyssä.

Lue lisää toimistamme Korona-epidemian aikana

Wienerberger-konserni

Keraamisten rakennustuotteiden vahva toimija maailmanlaajuisesti. Kaikkiaan konsernilla on toimintaa yli 30 maassa. Linkit kansainvälisille sivustoille ja palveluihin.

Lue lisää

Wienerberger Suomi

Wienerberger Suomi tarjoaa ratkaisuja kestävään ja elinkaaritaloudelliseen rakentamiseen. Tiedot toimipisteistä ja yhteyshenkilöistä.

Lue lisää

Uutishuone

Viimeisimmät tiiliaiheiset uutiset. Sosiaalisen median kanaviemme sisällöt. 

Lue lisää

Laatu ja toiminta

Valmistamme keraamiset tuotteet vastuullisesti ympäristövaikutukset minimoiden.

Lue lisää

Rekrytointi

Ilmoitukset avoimista työtehtävistä ja ohjeet vapaamuotoisen hakemuksen lähettämiseen.

Lue lisää

Jätä yhteystietosi niin me otamme yhteyttä

Valitse aihe sekä tuotealue, josta olet kiinnostunut ja haluat lisätietoa. Anna tämän jälkeen yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*) Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Voit peruttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn lähettämällä sähköpostia osoitteeseen office@wienerberger.fi. Tietojesi käsittelyn laillisuuteen suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta. Tietojen tallentamisesta, prosessoinnista ja tuhoamisesta kuten oikeuksistasi henkilökohtaisiin tietoihisi katso Tietosuojakäytäntö