Kuvituskuvia

Uutisia ja tuoreimpia artikkeleita

Tutustu tiilirakentamiseen ja uusimpiin ratkaisuihin. Tiedot myös messuista ja tapahtumista.

Terveen periaatteen koti kennoharkoista

Sisäilman laatu ja riskisietoisuus rakenneratkaisun valintakriteereinä

Sisäilmaesteettömyyteen ei nykyisin löydä helposti täydellisesti toimivia rakenneratkaisuja. Niiden tulisi olla samanaikaisesti sekä rakenteellisesti että rakennusfysikaalisesti riskittömiä. Lisäksi materiaalien tulisi olla hajuttomia ja kaikin tavoin päästöttömiä.

Lue lisää kennoharkkoratkaisusta

Tiilirakentamisen helmiä palkintoehdokkaina

Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon ehdokkaina oli useita kohteita, joissa tiilellä on merkittävä rooli toteutuksessa.

Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon voitti Helsingin Olympiastadionin peruskorjaus. Ehdolla olleet K-Kampus Helsingin Kalasatamassa, Kotkan Toritalo ja Aalto-yliopiston uusi kampusrakennus Otaniemessä edustavat kaikki laadukasta tiilirakentamista..

Lue lisää

Esittelyssä nyt upeat Egernsund-tiilet

Tutustu laajentuneeseen tanskalaisten tiilien valikoimaamme

Egernsund on nyt osa Wienerberger-konsernia. Saimme tiilivalikoimaamme upeita uutuuksia. Tanskalaisia tiililä on saatavissa kahdessa eri tiilikoossa NF 240x115x71 ja DNF 228x108x54. Tutustu tuotteisiin

Siirry tuotesivulle

FinnBuild-messut 13.-5.4.2021

Helsingin Messukeskus, Pasila

FinnBuild-messut siirtyvät kevääseen 2021!
Wienerbergerin löydät messuilta osastolta 6f49. Esittelemme messuilla viimeisimmät tiiliuutuudet sekä massiivitiilirakentamisen mahdollisuuksia kennoharkoilla.

Lisätietoja tapahtumasta

Wienerberger on vahvistanut markkina-asemaansa pohjoismaisilla julkisivumarkkinoilla yritysostoilla. Wienerberger on ostanut Vesterledin ja Helligsøn, kaksi tiilen valmistajaa, joilla on pitkät perinteet Pohjoismaissa ja joilla on erittäin tehokkaat tuotantolaitokset Tanskassa. Lisäksi Wienerberger on ostanut Egernsundin, joka on yksi Tanskan tunnetuimmista tiilibrändeistä.

Lue lisää

Reliefimuuraus leikittelee tiilen muodolla. Tiili taipuu suunnittelijan pöydällä mitä erilaisimpiin ratkaisuihin.

Lue lisää

Lasitetuilla tiilillä julkisivu herää mielenkiintoisella tavalla eloon. Väriä, kiiltoa ja ainutlaatuisia yksityiskohtia.

Lue lisää

Kaupunkikuvan kannalta rakennusten yksilöllisyys on tärkeää, mutta samoin on yhtenäinen kaupunkikuva. Julkisivuissa oli tavoitteena yhdenmukaistaa paikallamuuratun ja elementtirakenteisten julkisivujen ilme. 

Lue lisää

Lyökkiniemi omakotitalot
© Wienerberger Finland / Arsi Ikäheimonen

Kivestä muuraamalla -julkaisut

Kivirakentamisen uutisia rakennusalan ammttailaisille

Rakennustuoteteollisuuden Muuratut Rakenteet - ryhmän julkaisu, joka esittelee kivirakentamisen ratkaisuja ja innovaatioita. Myös tiiliarkkitehtuuri ja -tuotteet ovat kattavasti esillä.

Tutustu viimeisimpiin julkaisuihin

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Pysyt ajan tasalla tiilirakentamiseen liittyvissä asioissa.

Seuraa meitä ja tule mukaan keskustelemaan tiilirakentamisesta.

Asiantuntijamme LinkedInissä palveluksessasi. Ota seurantaan!

Rakentajille ja remontoijille käytännön vinkkejä ja esimerkkejä.

Katso julkaisemamme videot. Referenssejä, työohjeita ja ajanvietettä.

Yhteydenottolomake

Valitse aihe sekä tuotealue, josta olet kiinnostunut ja haluat lisätietoa. Anna tämän jälkeen yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*) Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Voit peruttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn lähettämällä sähköpostia osoitteeseen office@wienerberger.fi. Tietojesi käsittelyn laillisuuteen suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta. Tietojen tallentamisesta, prosessoinnista ja tuhoamisesta kuten oikeuksistasi henkilökohtaisiin tietoihisi katso Tietosuojakäytäntö