Kuvituskuvia

Uutisia ja tuoreimpia artikkeleita

Tutustu tiilirakentamiseen ja uusimpiin ratkaisuihin. Tiedot myös messuista ja tapahtumista.
Kun haluat pysyä ajan tasalla tiiliratkaisuista, tilaa uutiskirjeemme.

Korian tehtaalla valmistetut tiilituotteet pärjäävät hyvin vertailtaessa eri tiilenvalmistajien tuotekohtaisia CO2-päästöarvoja. Tiilet voidaan valmistaa jatkossa myös hiilineutraalilla biokaasulla, jolloin tuotteiden hiilidioksidipäästöt putoavat alle puoleen.

Lue lisää

Rakennuttajan tavoitteena laadukas, sisäilmaturvallinen ja ekologinen asuinympäristö.

Siihtalantie 12 -hankkeessa  pyritään hiilineutraaliuteen, johon ilmastoneutraalit Poroton-harkot antavat omalta osaltaan hyvät mahdollisuudet.

Lue lisää

Materiaalivalinnoilla on merkitystä ilmastonmuutoksen torjunnassa. Perliittitäytteiset Poroton-harkot on sertifioitu ilmastoneutraaleiksi tuotteiksi eli niiden tuotannossa syntyneet hiilidioksidipäästöt on kompensoitu.

Terveen periaatteen koti kennoharkoista

Sisäilman laatu ja riskisietoisuus rakenneratkaisun valintakriteereinä

Sisäilmaesteettömyyteen ei nykyisin löydä helposti täydellisesti toimivia rakenneratkaisuja. Niiden tulisi olla samanaikaisesti sekä rakenteellisesti että rakennusfysikaalisesti riskittömiä. Lisäksi materiaalien tulisi olla hajuttomia ja kaikin tavoin päästöttömiä.

Lue lisää kennoharkkoratkaisusta

Uutuus: Lämmöneristysharkot

Hengittävät, perliittitäytteiset kennoharkot lisäeristystarpeisiin

Keraaminen Poroton WDF-harkko soveltuu hengittävyytensä ansiosta erinomaisesti erilaisten massiivirakenteisten seinien lisäeristämiseen. Käyttökohteina ovat esimerkiksi kellaritilojen sisäpuolinen lisäeristäminen ja ulkoseinien lämmöneristävyyden parantaminen. 

Lue lisää uutuuksista

Wienerberger Oy haluaa huolehtia liiketoimintansa jatkuvuudesta huomioiden työntekijöiden ja asiakkaiden terveysturvallisuus. Henkilökuntamme työskentelee osin etänä, joten varmista myyntihenkilöstön paikallaolo, jos vierailet tiilinäyttelyssä.

Lue lisää

Wienerberger on vahvistanut markkina-asemaansa pohjoismaisilla julkisivumarkkinoilla yritysostoilla. Wienerberger on ostanut Vesterledin ja Helligsøn tiilenvalmistuksen. Lisäksi Wienerberger on ostanut Egernsundin, joka on yksi Tanskan tunnetuimmista tiilibrändeistä.

Lue lisää

Lyökkiniemi omakotitalot
© Wienerberger Finland / Arsi Ikäheimonen

Kivestä muuraamalla -julkaisut

Kivirakentamisen uutisia rakennusalan ammttailaisille

Rakennustuoteteollisuuden Muuratut Rakenteet - ryhmän julkaisu, joka esittelee kivirakentamisen ratkaisuja ja innovaatioita. Myös tiiliarkkitehtuuri ja -tuotteet ovat kattavasti esillä.

Tutustu viimeisimpiin julkaisuihin

Reliefimuuraus leikittelee tiilen muodolla. Tiili taipuu suunnittelijan pöydällä mitä erilaisimpiin ratkaisuihin.

Lue lisää

Lasitetuilla tiilillä julkisivu herää mielenkiintoisella tavalla eloon. Väriä, kiiltoa ja ainutlaatuisia yksityiskohtia.

Lue lisää

Kaupunkikuvan kannalta rakennusten yksilöllisyys on tärkeää, mutta samoin on yhtenäinen kaupunkikuva. Julkisivuissa oli tavoitteena yhdenmukaistaa paikallamuuratun ja elementtirakenteisten julkisivujen ilme. 

Lue lisää

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Pysyt ajan tasalla tiilirakentamiseen liittyvissä asioissa.

Asiantuntijamme LinkedInissä palveluksessasi. Ota seurantaan!

Visuaalisia näkökulmia tiiliarkkitehtuuriin ja -rakentamiseen.

Rakentajille ja remontoijille käytännön vinkkejä ja esimerkkejä.

Seuraa meitä ja tule mukaan keskustelemaan tiilirakentamisesta.

Katso julkaisemamme videot. Referenssejä, työohjeita ja ajanvietettä.

Yhteydenottolomake

Valitse aihe sekä tuotealue, josta olet kiinnostunut ja haluat lisätietoa. Anna tämän jälkeen yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

*) Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Voit peruttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn lähettämällä sähköpostia osoitteeseen office@wienerberger.fi. Tietojesi käsittelyn laillisuuteen suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta. Tietojen tallentamisesta, prosessoinnista ja tuhoamisesta kuten oikeuksistasi henkilökohtaisiin tietoihisi katso Tietosuojakäytäntö