Referenssikuva lastentalo

Enemmän vaihtoehtoja lasitetuilla tiilillä

Lasitetuilla tiilillä julkisivu herää mielenkiintoisella tavalla eloon. Väriä, kiiltoa ja ainutlaatuisia yksityiskohtia.

Lähes rajaton värivalikoima

Lasitettujen tiilien avulla muurattuun julkisivuun saadaan lisättyä hienoja yksityiskohtia sekä väriä ja kiiltoa. Vain mielikuvitus on rajana. Kestävä lasite antaa tiilelle näyttävän heijastuspinnan. Lasitteiden värit on valittavissa NCS-värikartasta, joten vaihtoehtoja löytyy runsaasti,

Lasitetuilla tiilillä on toteutettu julkisivuun näyttäviä taideteoksia. Voimakkailla väreillä saadaan myös aikaiseksi poikkeuksellisen kirjavia julkisivuratkaisuja. Olemme tarvittaessa suunnittelijan apuna kaikissa työn vaiheissa.

 

Räätälöidyt ratkaisut

Lasitettuja Terca-tiiliä on saatavana tilauksesta vastaavan kokoisena kuin kohteessa ilman lasitusta käytettävät tiilet. Tarjoamme lasitettuja tiiliä aina projektikohtaisesti, varastotuotteina lasitettuja tiiliä ei ole saatavissa. Lasitetut tiilet voivat myös olla erimuotoisia ja -kokoisia. Tiilen erikoiskaltevuudet ja esimerkiksi metallinen lasitus on mahdollista. Toimitusaika tiilille voi olla jopa useita kuukausia, joten kannattaa olla myyntiin ajoissa yhteydessä, mielellään jo suunnitteluvaiheessa.

Kerrostalot Jätkäsaari Helsinki

Haluatko lisätietoa?

Anna yhteystietosi niin me otamme sinuun yhteyttä. Palvelemme kaikissa tiilirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Myyntipalvelu

Soita tai lähetä sähköpostia oman alueesi myyjälle. Saat lisätietoa tarpeisiisi soveltuvista tiiliratkaisuista.

Seuraavat artikkelit saattavat kiinnostaa sinua