Processing DRS Neo Deckenrandschale

Tiili runkorakenteena

Kennoharkot ovat nostaneet tiilen uudelleen merkittäväksi runkomateriaaliksi.

Queen's Stone kennoharkkotalo Loviisan asuntomessuille

Arkkitehti Teppo Pietarisen perheelleen suunnitteleman pientalon rakennustyöt Loviisassa ovat jo hyvässä vauhdissa. Täystiilinen talo sijoittuu kallioiselle merenrantatontille, jonka rantaviivaa komistaa talon nimenkin inspiroinut upea, graniittinen siirtolohkare.

Lue lisää

Luonnonmaan perhetalo Naantaliin

Massiivitiilirunkoisen perhetalon rakennustyöt Naantalissa käynnistyivät vuoden 2021 lopulla ja talo valmistui 2023 kesäkuussa. Suunnitteluratkaisut on tehty niin, että Luonnonmaan perhetalo kestää seuraavat sata vuotta.

Lue lisää

Kolme kennoharkkorunkoista kerrostaloa Helsinkiin

Asunto Oy Töölön Castellumin rakentaminen Helsingin Taka-Töölöön käynnistyy vuoden 2022 alussa. Yhtiön kolmen kerrostalon rungot muurataan kennoharkoista.

Lue lisää

Kennoharkkorakenteiden BIM- ja CAD-aineistot

Ota käyttöösi kennoharkkorakenteiden valmiit rakennemallit suunnittelutyön pohjaksi.

Siirry palveluun

Pientalo kennoharkoista

Yksinkertainen ja turvallinen seinärakenne

Ohuiden kennojen ja keraamisen rakenteensa ansiosta Poroton-seinä on kaikista kivirakenteista nopeimmin kuivuva, mikä mahdollistaa sisäpuolisten töiden sekä julkisivurappauksen aloittamisen lähes välittömästi muurauksen jälkeen.

Lue lisää

Tiilirakenteinen Ylivieskan kirkko

Modernin kivikirkon runko on muurattu keraamisista kennoharkoista ja on tiiliverhouksen kanssa lähes metrin vahvuinen. Aito ja kestävä tiilikate viimeistelee tyylikkään kirkon ilmeen.

Lue lisää

Pienkerrostaloja kennoharkoista Joensuuhun

Rakennuttajan tavoitteena laadukas, sisäilmaturvallinen ja ekologinen asuinympäristö.

Lue lisää

Massiivirunkoinen päiväkoti Helsingissä

Helsingin Jätkäsaareen on valmistunut Poroton-kennoharkkorunkoinen päiväkoti. Rakennusmateriaalivalintoihin kiinnitettiin erityistä huomiota, jotta vältyttäisiin sisäilmaongelmilta.

Lue lisää

Joensuun kennoharkkokerrostalo

Joensuun Penttilään nousee kolme terveellistä, turvallista ja sisäilmaltaan miellyttävää massiivitiilirunkoista harkkokerrostaloa. Ensimmäinen taloista on jo valmistunut. Kohde on ensimmäinen tällä rakennetekniikalla rakennettu kerrostalo Suomessa.

Lue lisää

Kotkan toritalo

Keskeiselle paikalle Kotkan torin laidalle rakennettiin nelikerroksinen kerrostalo, jonka ulkoseinät muurattiin Poroton-harkoista. Ilmeeltään klassisessa, elinkaaritaloudellisessa talossa on 12 vuokrahuoneistoa ja neljä liiketilaa.

Lue lisää

Oulun Poroton-koulut

Oulussa luotetaan keraamiseen kennoharkkoon koulurakentamisessa. Liikelaitos Oulun Tilakeskus käynnisti kesällä 2018 kaksi koulurakennushanketta Metsokankaan ja Ritaharjun alueilla. Koulut valmistuivat syksyksi 2019.

Lue lisää

Katso lyhyet esittelyt kennoharkkorakentamisen eduista

Keraamiset kennoharkkotuotteet soveltuvat moniin eri rakennuskohteisiin

Poroton-kennoharkot

Keraamiset harkkotuotteet runkorakentamiseen

Keraaminen kennoharkko jatkaa pitkää ja toimivaksi todettua tiilirakentamisen perinnettä. Harkot valmistetaan polttamalla korkeassa lämpötilassa pääraaka-aineena savi. Poroton-talon runkorakenne täyttää sellaisenaan, ilman erillistä lämmöneristekerrosta, ulkoseiniltä vaadittavan 0,17 W/m2K lämmöneristävyysvaatimuksen. 

Siirry tuotesivulle

Porotherm-house in Oulu Petäjänkuja

Kiinnostuitko?

Anna yhteystietosi niin me otamme sinuun yhteyttä. Palvelemme kaikissa tiilirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Myyntipalvelu

Soita tai lähetä sähköpostia oman alueesi myyjälle. Saat lisätietoa kennoharkkorakentamisesta sekä muista tiiliratkaisuistamme rakentajalle.