Processing DRS Neo Deckenrandschale

Tiili runkorakenteena

Kennoharkot ovat nostaneet tiilen uudelleen merkittäväksi runkomateriaaliksi.

Pientalo kennoharkoista

Yksinkertainen ja turvallinen seinärakenne

Ohuiden kennojen ja keraamisen rakenteensa ansiosta Poroton-seinä on kaikista kivirakenteista nopeimmin kuivuva, mikä mahdollistaa sisäpuolisten töiden sekä julkisivurappauksen aloittamisen lähes välittömästi muurauksen jälkeen.

Lue lisää

Modernin kivikirkon runko on muurattu keraamisista kennoharkoista ja on tiiliverhouksen kanssa lähes metrin vahvuinen. Aito ja kestävä tiilikate viimeistelee tyylikkään kirkon ilmeen.

Lue lisää

Joensuun Penttilään nousee kolme terveellistä, turvallista ja sisäilmaltaan miellyttävää massiivitiilirunkoista harkkokerrostaloa. Ensimmäinen taloista on jo valmistunut. Kohde on ensimmäinen tällä rakennetekniikalla rakennettu kerrostalo Suomessa.

Lue lisää

Keskeiselle paikalle Kotkan torin laidalle rakennettiin nelikerroksinen kerrostalo, jonka ulkoseinät muurattiin Poroton-harkoista. Ilmeeltään klassisessa, elinkaaritaloudellisessa talossa on 12 vuokrahuoneistoa ja neljä liiketilaa.

Lue lisää

Oulussa luotetaan keraamiseen kennoharkkoon koulurakentamisessa. Liikelaitos Oulun Tilakeskus käynnisti kesällä 2018 kaksi koulurakennushanketta Metsokankaan ja Ritaharjun alueilla. Koulut valmistuivat syksyksi 2019.

Lue lisää

Katso lyhyet esittelyt kennoharkkorakentamisen eduista

Keraamiset kennoharkkotuotteet soveltuvat moniin eri rakennuskohteisiin

Poroton-kennoharkot

Keraamiset harkkotuotteet runkorakentamiseen

Keraaminen kennoharkko jatkaa pitkää ja toimivaksi todettua tiilirakentamisen perinnettä. Harkot valmistetaan polttamalla korkeassa lämpötilassa pääraaka-aineena savi. Poroton-talon runkorakenne täyttää sellaisenaan, ilman erillistä lämmöneristekerrosta, ulkoseiniltä vaadittavan 0,17 W/m2K lämmöneristävyysvaatimuksen. 

Siirry tuotesivulle

Porotherm-house in Oulu Petäjänkuja

Kiinnostuitko?

Anna yhteystietosi niin me otamme sinuun yhteyttä. Palvelemme kaikissa tiilirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Myyntipalvelu

Soita tai lähetä sähköpostia oman alueesi myyjälle. Saat lisätietoa kennoharkkorakentamisesta sekä muista tiiliratkaisuistamme rakentajalle.