Kerrostalo Vermo Superwhite Retro reliefitiili

Tiiliarkkitehtuuri herättää ympäristön eloon

Tiili palkitsee suunnittelijan moni-ilmeisyydellään ja lukuisilla erilaisilla käyttötavoillaan. Ota siis tiilestä täysi hyöty irti.

Moni-ilmeinen tiilijulkisivu

Tutustu viimeisimpiin julkisivutoteutuksiin tiilellä.

Tiiliarkkitehtuurin trendit muuttuvat ja seuraavat yleisesti vallitsevia suuntauksia. Juuri nyt tiilijulkisivuihin haetaan yksilöllistä ilmettä. Rakennuksen käyttötarkoitus ja luonne saa näkyä voimakkaastikin julkisivuilmeestä. Tutustu ja inspiroidu!

Lue lisää

Tiili runkorakenteena

Laadukas sisäilma turvallisesti kennotiiliharkoilla

Keraaminen kennoharkko jatkaa pitkää ja toimivaksi todettua tiilirakentamisen perinnettä. Harkot valmistetaan polttamalla korkeassa lämpötilassa pääraaka-aineena savi. Poroton-talon runkorakenne täyttää sellaisenaan, ilman erillistä lämmöneristekerrosta, ulkoseiniltä vaadittavan 0,17 W/m2K lämmöneristävyysvaatimuksen. 

Lue lisää toteutuneista projekteista

Tiili yksi vanhimmista rakennusmateriaaleista

Miksi tiili on pysynyt suosittuna rakennusmateriaalina vuosisatoja?

Tutustu tiilen tarinaan ja ominaisuuksiin. Tiili on monilla mittareilla ekologinen ja kestävä valinta. Tiiliä valmistetaan moniin eri käyttötarkoituksiin, joten varmista että valitset juuri oikean tuotteen seinään, takkaan, piippuun, lattiaan, julkisivuun ja pihapolulle.

 

Lue lisää

Tiilen teollinen valmistus

Miten tiili saa lujuutensa ja kestävyytensä?

Tutustu tiilen valmistukseen Wienerbergerin Korian tiilitehtaalla. Konsernillamme on yli 200 tiilitehdasta eri puolilla maailmaa. Valmistusprosessi on hyvin samankaltainen eri maissa, eikä juurikaan poikkea vanhasta tiilenteon perinteestä. Nyt työvaiheista vastaa suurimmaksi osaksi tietokoneohjatut koneet ja robotit.

 

Lue lisää

Porotherm-house in Oulu Petäjänkuja

Kiinnostuitko?

Anna yhteystietosi niin me otamme sinuun yhteyttä. Palvelemme kaikissa tiilirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Myyntipalvelu

Soita tai lähetä sähköpostia oman alueesi myyjälle. Saat lisätietoa kennoharkkorakentamisesta sekä muista tiiliratkaisuistamme rakentajalle.