Hansakallio 3 Espoo Senior apartments

Struktura-laatta elementtirakentamiseen

Etsimme aktiivisesti yhdessä suunnittelijoiden ja rakentajien kanssa uusia tapoja hyödyntää tiililaattoja julkisivuelementtien tuotannossa.

Struktura-laatalla reliefimäistä julkisivupintaa

Struktura-laatta antaa mahdolllisuuksia mielenkiintoisten ja ilmeeltään reliefimäisten tiilipintojen luomiseen. Laatta tehdään Korian tehtaalla sahaamalla kapea tiili reikäsarjan kohdalta kahtia, jolloin laatan koko on joko 285x60x27 mm tai 285x75x27 mm. 

Strukturalaatta voidaan tehdä myös puristamalla, jolloin sen koko on 285x60x45 mm tai 285x75x45 mm. Laatat valmistetaan projektikohtaisesti tilauksesta ja niitä on saatavissa useimmissä tiiliväreissä. 

Tiililaatat erikoistuotteet
Tiililaatat erikoistuotteet

Hansakallion helmi - kuin taideteos

Asunto Oy Espoon Hansakallion Helmi on hyvä esimerkki innovatiivisesta yhteistyöstä, jossa struktura-laatalla ja kahta perusmuottirasteria varioimalla saatiin aikaiseksi kaikkiaan yhdeksän erilaista reliefipintaa. Ratkaisu on kehitetty yhteistyössä Lujabetoni Oy:n kanssa. Tiililaatat ovat Korian tiilitehtaan halkaistuja reikätiiliä, jotka on asennettu reikäpuoli ulospäin.  Tiilten ladontatiheys vaihtelee kerroksittain, lisäksi sisäänkäyntisyvennysten osuudella myös ladontakuvio vaihtelee. Kohteen arkkitehtisuunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto Konkret Oy

Lue lisää Betoni-lehden artikkelista.

As Oy Espoon Steniuksenkumpu 1 - julkisivu kuin virkattu pitsi

Playa Arkkitehtien suunnitteleman asuinkerrostalon julkisivu mutkittelee käärmemäisellä tavalla. Julkisivun pintaa elävöittää sileän ja struktura-pintaisen tiililaatan geometrisen tarkka keskinäinen sommittelu, jonka muodostama kuvio muistuttaa kuvioneuletta tai virkattua pitsinauhaa. Limittäinen julkisivu myös häivyttää taitavasti elementtisaumat ja kokonaisuus on eheä ja arkkitehtonisesti mielenkiintoinen.

Tiilijulkisivu lähikuvat

Haluatko lisätietoa?

Anna yhteystietosi niin me otamme sinuun yhteyttä. Palvelemme kaikissa tiilirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Myyntipalvelu

Soita tai lähetä sähköpostia oman alueesi myyjälle. Saat lisätietoa tarpeisiisi soveltuvista tiiliratkaisuista