Mäkkylä Espoo kerrostalo Pellava ja Tummapellava Retro

Laaja julkisivutiilien valikoima

Kotimaassa valmistettujen tiilien lisäksi tarjoamme tiiliä Wienerbergerin laajasta kansainvälisestä valikoimasta. Tutustu eri vaihtoehtoihin!

Kotimaiset julkisivutiilet

Wienerbergerin Korian tiilitehtaalla valmistetaan laadukkaita julkisivutiiliä paikallisista raaka-aineista. Laaja valikoima sekä pienrakentajien että ammattirakentajien tarpeisiin.

Vuolu-tiilimallisto

Uutuustiili Korian tiilitehtaalta. Kauniit, vaalet värisävyt ja tiili tiileltä vaihteleva, karhea pintastruktuuri

Tutustu tuotteisiin

Retro-tiilimallisto

Eläväpintaisia Retro-tiiliä löytyy kaikkiaan 10 eri värissä. Näitä tiiliä voit myös yhdistellä ja luoda omia värilajitelmia. Yksi suosituimmista tiilimalleistamme.

Tutustu tuotteisiin

Makasiini-tiilimallisto

Rouhea ja antiikkinen Makasiini-tiili on ilmeeltään vaihteleva. Valikoimassa on enimmäkseen kauniin kirjavia tiiliä, uutuutena Hiilenkirjava Makasiini.

Tutustu tuotteisiin

Perinteinen punatiili eri käyttökohteisiin

Tyylikkäät, ajattomat tiilet, joiden suosio perustuu pitkään, kotimaiseen tiiliperinteeseen.

Tutustu tuotteisiin

Käsinlyödyt ja pitkät tiilet

Käsinlydyt tiilet ovat esteettisesti kauniita ja tyyliltään jo valmiiksi ajan patinoimia,
vaikka kyse onkin täysin uusista tiilistä. 

Käsinlyödyt tiilet pienrakentajille

Nämä tiilet sopivat julkisivujen ja sisäseinien muuraamiseen. Voidaan käyttää myös takkojen kuorimuuraukseen, mutta ei tiilipiippuihin.

Tutustu tuotteisiin

Käsinlyödyt tiilet yli 2 krs muurauksiin

Tämä käsinlyötyjen tiilien valikoima soveltuu kerrostalojen ja muiden yli kaksikerroksisten julkisivujen puhtaaksimuurauksiin. Aitoa, antiikkista ilmettä ja patinaa.

Tutustu tuotteisiin

Pitkät tiilet

Pitkien, lankkumaisten tiilien valikoima, joilla luodaan uudenlaista tiili-ilmettä niin julkisivuihin kuin muihin muurattaviin kohteisiin.

Tutustu tuotteisiin

Tanskalaiset Egernsund-julkisivutiilet

Tanskalaisten tiilien valikoimamme on laajentunut ja niiden suosio on selvässä kasvussa. Perinteinen tanskalainen tiilikoko on 228x108x54 mm, mutta Suomessa toimivampi ja taloudellisempi on NF-koko (240x115x71 mm). Sen neliömenekki (47 kpl/m2) on lähellä perinteistä suomalaista RT60-kokoista tiiltä. Tanskalaiset märkälyödyt tiilet ovat ilmeeltään samankaltaisia Ruukintiilien kanssa.

Tanskalaista tiiliestetiikkaa

Tanskalainen tiiliarkkitehtuuri on arvostettua kaikkialla maailmassa

Tanskan märkälyötyjen tiilien valikoimassa on  eri vaihtoehtoa marmorinvaaleista aina tummiin, liki mustiin sävyihin. Tiiliä valmistetaan umpitiilinä tanskalaisessa tiilikoossa, 228x108x54 mm (P x L x K) sekä lisäksi ns. saksalaisessa tiilikoossa, 240x115x71 mm.

Tutustu tuotteisiin

Moni-ilmeinen tiilijulkisivu

Tutustu viimeisimpiin julkisivutoteutuksiin tiilellä.

Tiiliarkkitehtuurin trendit muuttuvat ja seuraavat yleisesti vallitsevia suuntauksia. Juuri nyt tiilijulkisivuihin haetaan yksilöllistä ilmettä. Rakennuksen käyttötarkoitus ja luonne saa näkyä voimakkaastikin julkisivuilmeestä. Tutustu ja inspiroidu!

Lue lisää