Asuinkerrostalot Tankomäen Huippu

Tiili on investonti tulevaisuuteen

Tiilijulkisivulla on pitkä elinkaari. Se on kaikista julkisivumateriaaleista vähiten huoltoa vaativa ja siten elinkaaritaloudellinen. Tutustu jo toteutettuihin kohteisiin!

Moni-ilmeistä tiiliarkkitehtuuria Helsingin Jätkäsaaressa

Helsingin merellisillä asuinalueilla, kuten Jätkäsaaressa, tiili on yleisin julkisivumateriaali. Kestävyyden merkitys korostuu vaativissa olosuhteissa, ja ilmaston muuttuessa säärasitukset ovat entistä voimakkaampia.

Tiilen käyttöä puoltaa paitsi rakenteellinen kestävyys, myös esteettiset seikat. Tiili kestää erittäin hyvin ajallista kulumista ja likaantumista, ja sen huolloksi riittää monessa tapauksessa pelkkä puhdistus aika ajoin. Koska tiilipinta muodostuu pienistä palasista, on yksittäiset rikkoutumiset suhteellisen helppo korjata.

Jätkäsaaressa tiilijulkisivut vaihtelevat suuresti rakennuksesta toiseen. Värikirjo on laaja vitivalkoisesta syvänmustaan. Myös monivärisiä eri tiilisävyjä yhdisteleviä julkisivuja löytyy Jätkäsaaresta kuten myös pitsi- ja reliefimuurattuja tiilipintoja.

Oheinen video esittelee Wienerbergerin tiilituotteilla viimeisteltyjä rakennuksia. Mukavia katseluhetkiä!

Ajatonta arkkitehtuuria Saunalahdessa

Espoon Saunalahteen Magneettikadulle valmistunut 115 asunnon kiinteistö näyttää, miten rakennuksen voi suunnitella ja toteuttaa laadulla, mutta silti kohtuullisilla kustannuksilla.

Lue lisää

Telakkaranta yhdistää vanhaa ja uutta

Turun paraatipaikalla Aurajoen itärannalla vanha tehdaskiinteistö on saanut sisäänsä loft-asuntoja ja naapureikseen uusia kerrostaloja. Julkisivujen punatiili antaa korttelille yhtenäisen ilmeen.

Lue lisää

Arabianrannan palkittua tiilirakentamista

Helsingin Arabianrannassa kerrostalon käsinlyödystä tiilestä paikalla muuratut julkisivut liittävät rakennuksen alueen vanhoihin teollisuusrakennuksiin. Rakennuttaja painotti laatua sekä suunnittelussa että toteutuksessa.

Lue lisää

Bysa ja Sandis Jätkäsaari

Rohkeaa ja näyttävää keskeisellä sijainnilla

Kaupunkikuvan kannalta rakennusten yksilöllisyys on tärkeää, mutta samoin on yhtenäinen kaupunkikuva. Julkisivuissa oli tavoitteena yhdenmukaistaa paikallamuuratun ja elementtirakenteisten julkisivujen ilme.Mallimuurauksen suorittaminen, oikeiden työtapojen valinta ja eri työryhmien opastus olivat haasteelisia. 

Lue lisää

0Tulokset

Tutustu tarkemmin tiilituotteisiimme

Julkisivutiilien valikoima

Julkisivutiiliä löytyy valkoisesta mustaan, sileästä antiikkiseen.

Tutustu tuotteisiin

Kerrostalo kennotiiliharkoista

Tiesitkö, että kennoharkko soveltuu kantavana rakenteena kerrostalon runkorakenteeksi aina kuuteen kerrokseen asti?

Tutustu tuotteisiin

Multistore building with special joint, Supewhite and Tummapellava Retro facing bricks

Kiinnostuitko?

Anna yhteystietosi niin me otamme sinuun yhteyttä. Palvelemme kaikissa tiilirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Myyntipalvelu

Soita tai lähetä sähköpostia oman alueesi myyjälle. Saat lisätietoa tiilen käytöstä kerrostalorakentamisessa sekä uusimmista tiilitrendeistä.