Apartment building Timanttikuja, Vantaa

Tiili on investonti tulevaisuuteen

Tiilijulkisivulla on pitkä elinkaari. Se on kaikista julkisivumateriaaleista vähiten huoltoa vaativa ja siten elinkaaritaloudellinen. Tutustu jo toteutettuihin kohteisiin!

Bysa ja Sandis Jätkäsaari

Rohkeaa ja näyttävää keskeisellä sijainnilla

Kaupunkikuvan kannalta rakennusten yksilöllisyys on tärkeää, mutta samoin on yhtenäinen kaupunkikuva. Julkisivuissa oli tavoitteena yhdenmukaistaa paikallamuuratun ja elementtirakenteisten julkisivujen ilme.Mallimuurauksen suorittaminen, oikeiden työtapojen valinta ja eri työryhmien opastus olivat haasteelisia. 

Lue lisää

Turun paraatipaikalla Aurajoen itärannalla vanha tehdaskiinteistö on saanut sisäänsä loft-asuntoja ja naapureikseen uusia kerrostaloja. Julkisivujen punatiili antaa korttelille yhtenäisen ilmeen.

Lue lisää

Helsingin Arabianrannassa kerrostalon käsinlyödystä tiilestä paikalla muuratut julkisivut liittävät rakennuksen alueen vanhoihin teollisuusrakennuksiin. Rakennuttaja painotti laatua sekä suunnittelussa että toteutuksessa.

Lue lisää

0Tulokset

Tutustu tarkemmin tiilituotteisiimme

Multistore building with special joint, Supewhite and Tummapellava Retro facing bricks

Kiinnostuitko?

Anna yhteystietosi niin me otamme sinuun yhteyttä. Palvelemme kaikissa tiilirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Myyntipalvelu

Soita tai lähetä sähköpostia oman alueesi myyjälle. Saat lisätietoa tiilen käytöstä kerrostalorakentamisessa sekä uusimmista tiilitrendeistä.