Korian tiilitehdas

Wienerberger Oy:n toiminta Korona-virusepidemian aikana

Näinä haastavina aikoina Wienerberger Oy haluaa huolehtia liiketoimintansa jatkuvuudesta huomioiden kaikkien työntekijöiden, asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien terveys ja turvallisuus. Noudatamme Suomen hallituksen ja viranomaisten ohjeita ja määräyksiä viruksen leviämisen minimoimiseksi. Analysoimme myös omaa ja toimitusketjumme toimintaa säännöllisesti.

 

Tiilitoimitukset jatkuvat ilman keskeytyksiä

Tuotannon ja logistiikan ammattilaisemme ylläpitävät toimintaamme monin varotoimin epidemian edetessä.
•   Toimitusvarmuutemme on hyvä, sillä merkittävä osa raaka-aineistamme hankitaan kotimaasta paikallisilta toimittajilta. Kiinnitämme erityistä huomiota raaka-ainevarastojen riittävyyteen.
•   Suojaamme omia henkilöresurssejamme parhaan kykymme mukaan. Tiilitehtaamme jatkaa toimintaa niin kauan kuin se on turvallista. Olemme valmiita ottamaan lisäresursseja käyttöön, jos tilanne niin vaatii.
•   Kuljetusverkostomme kapasiteetti on edelleen hyvällä tasolla ja toimituksissa ei ole odotettavissa merkittäviä viiveitä.

Pidämme henkilöstömme turvassa

Tavoitteenamme on turvata henkilöstömme fyysinen ja henkinen hyvinvointi ja jatkaa toimintaamme ja palveluamme mahdollisimman normaalilla tasolla.
•   Kaikille liikematkoille ja työmatkoille on annettu yleinen kielto. Kokoukset, messut ja tapahtumat on peruutettu tai siirretty.
•   Ne henkilöt, joiden työtehtävät sallivat, työskentelevät etänä kotoa käsin varmistaen, että yritys toimii mahdollisimman normaalisti.
•   Asiakaskohtaamiset hoidamme digitaalisesti. Henkilöstömme on edelleen tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse.
•   Tehdas- ja toimitiloissa huolehdimme työntekijöiden turvaetäisyyksistä sekä tehostamme käsihygieniaa.
•   Tarjoamme lisätukea työntekijöille, jotka kuuluvat virustartunnan riskiryhmiin.
•   Ulkopuolisten vierailut tiloissamme minimoidaan. Välttämätön asiointi hoidetaan ilman lähikontakteja.

Olemme vakuuttuneita, että yrityksenä Wienerberger selviytyy poikkeuksellisesta tilanteesta ja sen aiheuttamista taloudellisista haasteista. Jatkamme työskentelyä tiiviissä yhteistyössä kaikkien sidosryhmiemme kanssa, työntekijöidemme, asiakkaidemme ja liiketoiminnan suojelemiseksi.

Lisätietoja

Wienerberger Oy Ab
Toimitusjohtaja
Jari Berglund
+358 40 516 3159
jari.berglund@wienerberger.com