Korian tiilitehdas

Wienerberger Oy:n toiminta Korona-virusepidemian aikana

Näinä haastavina aikoina Wienerberger Oy haluaa huolehtia liiketoimintansa jatkuvuudesta huomioiden kaikkien työntekijöiden, asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien terveys ja turvallisuus. Noudatamme Suomen hallituksen ja viranomaisten ohjeita ja määräyksiä viruksen leviämisen minimoimiseksi. Analysoimme myös omaa ja toimitusketjumme toimintaa säännöllisesti.

 

Tiilitoimitukset jatkuvat ilman keskeytyksiä

•   Tiilitehtaamme on jatkanut toimintaansa läpi poikkeusajan. Suojaamme omia henkilöresurssejamme edelleen parhaan kykymme mukaan. Vieraillut tehtaalla on kielletty ulkopuolisilta.
•   Toimitusvarmuutemme on hyvä, sillä merkittävä osa raaka-aineistamme hankitaan kotimaasta paikallisilta toimittajilta. Kiinnitämme erityistä huomiota raaka-ainevarastojen riittävyyteen.
•   Kuljetusverkostomme kapasiteetti on hyvällä tasolla ja toimituksissa ei ole odotettavissa merkittäviä viiveitä.

Pidämme henkilöstömme turvassa

Tavoitteenamme on turvata henkilöstömme fyysinen ja henkinen hyvinvointi ja jatkaa toimintaamme huolehtien edelleen omasta ja läheistemme terveydestä.
•   Vain välttämättömät työmatkat toteutetaan, osallistumme messuille ja tapahtumiin tapauskohtaisen harkinnan perusteella.
•   Henkilöstö tekee osittain etätöitä ja toimistolla yhtä aikaa olevien määrää on rajoitettu.
•   Asiakaskohtaamiset ja -tapaamiset epidemian kiihtyessä ovat jälleen kiellettyä ja tapaamiset hoidetaan etäyhteyksillä.
•   Tehdas- ja toimitiloissa palaamme normaaliin työskentelyyn huolehtien edelleen tehostetusti työntekijöiden käsihygieniasta.
•   Tarjoamme lisätukea työntekijöille, jotka kuuluvat virustartunnan riskiryhmiin.

Olemme vakuuttuneita, että yrityksenä Wienerberger selviytyy poikkeuksellisesta tilanteesta ja sen aiheuttamista taloudellisista haasteista. Jatkamme työskentelyä tiiviissä yhteistyössä kaikkien sidosryhmiemme kanssa työntekijöidemme, asiakkaidemme ja liiketoiminnan suojelemiseksi.

Lisätietoja

Wienerberger Oy Ab
Toimitusjohtaja
Jari Berglund
+358 40 516 3159
jari.berglund@wienerberger.com